Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 17:10 | |
| - ka B - te C - mi D - te E - ku F - lu G - ji H - ri I - ki J - zu K - me L - ta M - rin N - eo O - mo P - no Q - ke R - shi S - ari T - chi U - do V - ru W -mei X - na Y - fu Z - zi rukatakueochikieoka to diko mou |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 17:22 | |
| tekirinkichishikiari,Aντε βγαλε ακρη! |
|
tzoufaki Super memper Greek love
Αριθμός μηνυμάτων : 719 Ηλικία : 43 περιοχη : germany Registration date : 10/05/2008
diafora sxolia sxolia: sxolia: sxolia:
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 21:36 | |
| rinkashikika
kati san katsika mou akougete xaxaxxaxa | |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 21:59 | |
| jikumoshijiku
xaxaxaxa σαν γκουσκουνις μου μιαζει χαχαχαχαχαχα |
|
Αριθμός μηνυμάτων : 719 Ηλικία : 43 περιοχη : germany Registration date : 10/05/2008
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 22:00 | |
| - pswnio έγραψε:
- jikumoshijiku
xaxaxaxa σαν γκουσκουνις μου μιαζει χαχαχαχαχαχα xaxaxxxaxaxxxaxaxa gousgouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xaxaxaxaxaxa | |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Κυρ 08 Ιουν 2008, 22:03 | |
| - tzoufaki έγραψε:
- pswnio έγραψε:
- jikumoshijiku
xaxaxaxa σαν γκουσκουνις μου μιαζει χαχαχαχαχαχα xaxaxxxaxaxxxaxaxa gousgouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xaxaxaxaxaxa γκουγκουσνικου χααχαχαχχααχαχχααχαχχα |
|
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Δευ 09 Ιουν 2008, 00:21 | |
| - pswnio έγραψε:
- tzoufaki έγραψε:
- pswnio έγραψε:
- jikumoshijiku
xaxaxaxa σαν γκουσκουνις μου μιαζει χαχαχαχαχαχα xaxaxxxaxaxxxaxaxa gousgouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xaxaxaxaxaxa γκουγκουσνικου χααχαχαχχααχαχχααχαχχα ere gousgouni mexri ke sta iaponika uparxis xaxaxaaxaxa | |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θα γραφόταν το όνομα σας στα Ιαπωνικά Τρι 10 Ιουν 2008, 17:07 | |
| Κιαμε τη νομηζεις μονοο ΕΥΡΩΠΗ παιζο τοπι χαχαχαχα |
|