Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλ*Latest imagesΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Όταν μια γυναίκα οδηγεί

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nikolis
Admin
Admin
nikolis

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 4978
περιοχη : trikala
Registration date : 21/10/2007

diafora sxolia
sxolia:
sxolia:
sxolia:

Όταν μια γυναίκα οδηγεί Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠεμ 10 Απρ 2008, 16:09

Εδώ είναι το μεγάλο θέμα!
Ποιο «φύλο» είναι ο καλύτερος οδηγός αυτοκινήτου ;
Προσεκτικός ή επικίνδυνος, σχολαστικός ή αδιάφορος, ευγενικός ή «μόνο η βολή του» ;
Άντρας ή γυναίκα ;
Εγώ θα πω, αυτός που ξέρει να σέβεται τον εαυτό του και τους δίπλα του και δεν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος οδηγός στην Ελλάδα, ο Schumacher made in Greece!

Δείτε από κάτω - στα σχόλια – αντιδράσεις που θα έχουμε κορίτσια, απ’ αυτό που θα διαβάστε!
Δευτέρα πρωί και εγώ τρέχω σαν τρελή – ξέρετε, να προλάβω αυτά που τελικά πάντα τα προλαβαίνεις στο τσακ. Δεν έτρεχα με το αυτοκίνητο, με το αυτοκίνητο τρέχω μόνο αν «μου την πουν» κάτι μαγκάκια του τύπου – κάνε στην άκρη κυρά μου, άρε γυναίκες καθίστε στην κουζίνα σας κτλ. Έτρεχα όπως λέμε καμία φορά, τρέχω και δεν προλαβαίνω.

Δευτέρα πρωί λοιπόν και πάω προς την δουλεία μου. Κίνηση τρελή, χαμός από αυτοκίνητα, ο ένας να κορνάρει, ο άλλος να βρίζει κι εγώ εκεί αμερόληπτη, συγκρατημένη - μην ξεκινήσει η εβδομάδα με νεύρα.
Μπροστά μου ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Fiat. Ο οδηγός βρίζει και χτυπιέται σε κάθε σταυροδρόμι. Στο τέταρτο από αυτά, πατάει απότομα φρένο και μάλιστα το «κοκάλωσε» που λέμε!
Από πίσω εγώ, πατώ φρένο και στο χιλιοστό… ίσα που ακουμπά ο προφυλακτήρας μου στον κοτσαδόρο του !
Ανοίγει την πόρτα, κατεβαίνει, παίρνει ύφος και αρχίζει τον εξάψαλμο:
- Που πας κυρά μου ; Δεν βλέπεις ότι πατώ φρένο ; Αλλά τι λεω, γυναίκα δεν είσαι ; Άντε πήγαινε να φτιάξεις τα νύχια σου, που έπιασες το τιμόνι Δευτέρα πρωί και μας βγήκες σαν την κοκέτα να μας χαλάσεις το πρωινό !
Εγώ ατάραχη τον ακούω! Συνεχίζει …
- Έχω και την μέση μου κι εσύ ήρθες με φόρα και με χτύπησες, μαλακ…! Θα αρχίσεις τώρα να κλαις ;
Αχ καημένε μου να ξέρες, λεω από μέσα μου.
- Τελειώσατε ; τον ρωτάω.
Με κοιτάζει με δολοφονικό βλέμμα!
Εγώ χαμογελώ ειρωνικότατα !
Αυτός πάει και έρχεται, πιάνοντας την μέση του, όλο νεύρα.
- Τι να τελειώσω, ανάθεμα το βλάκα που έδωσε το δικαίωμα στις γυναίκες να οδηγούν!
Κρατήσου Αγγελική ! Μέσα μου αρχίζω να βράζω, αλλά συνεχίζω ευγενικότατη.

- Κύριε μου, ηρεμήστε και μην πιάνετε την μέση σας. Γιατί αν πονάτε τόσο πολύ, καλά θα ήταν να καθόσασταν στο σπιτάκι σας, να σας την τρίψει η γυναικούλα σας, που σίγουρα δεν θα οδηγεί!
Αμάν; τι είπα; Τούρκος ο κύριος! Φωτιές έβγαζε από τα ρουθούνια! Έχουν εντωμεταξύ σταματήσει από δίπλα - από την πρώτη στιγμή - 2 μοτοσικλέτες κι από την άλλη, έχουν βγει από την οικοδομή όλοι οι εργάτες .
Όλοι με κοιτούσαν περίεργα, περιμένουν πως θα αντιδράσω.
- Λοιπόν κύριε μου, καλώ αμέσως την αστυνομία.
Περνώ το τηλέφωνο στα χέρια και πριν πάρω το 100 του λεω:
- Πρώτον εσείς με βρίσατε εγώ όχι, υπάρχουν και μάρτυρες. Δεύτερον δεν έχετε καμία ζημία, ενώ εγώ έχω! Και τρίτο και κυριότερο έχετε κοτσαδόρο από πίσω. Αλήθεια, μου δείχνετε την αδεία, τον έχετε δηλώσει ;
Κόκαλο ο κύριος, σε εισαγωγικά κύριος δηλαδή!
Πετάγεται από διπλά, κάποιος απ’ αυτούς που έχουν μαζευτεί και χαζεύουν το επεισόδιο και του λεει:
- Άντε ρε μάγκα, τώρα να σε δω! Δεν ντρέπεσαι ρε βλάκα τόση ώρα έχεις την κοπέλα εδώ και την έχεις στολίσει με τις βρισιές σου !

Τα χρειάστηκε ο «κύριος» που λετε. Τώρα λεω, είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα Αγγελική. Πάει ο κύριος να φύγει.
- Για μισό λεπτό καλέ μου κύριε. Εδώ θα μείνετε, μέχρι να έρθει η αστυνομία και αφού πάμε στο τμήμα για να σας κάνω και μήνυση, για όλα αυτά που είπατε!

Σοκ έπαθε! Έχασε το χρώμα του. Τον λυπήθηκα. Ρε θα μου πάθει κανένα εγκεφαλικό ο έρμος και θα τρέχω. Αλλάζω ύφος και με περίσσια μεγαλοψυχία του λέω:
– Άντε κύριε μου, πηγαίνετε στην δουλεία σας, να πάω κι εγώ στην δική μου. Σας εύχομαι να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία, γιατί έτσι όπως πατε, θα σας χάσει η οικογένεια σας ! Ααα, το πρόβλημα που έχετε με τα νεύρα σας να το δείτε, γιατί είναι πολύ μικρή η απόσταση της λογική από την τρέλα!
Καλημέρα σας!
Γέλια από τους γύρω, ο «κύριος» μονολογώντας «έπεσα σε τρελή», μπαίνει στο αυτοκίνητό του και ξεκινάει.
Φεύγω κι εγώ.

Αυτά συνέβησαν προχθές. Αλλά δεν είναι αυτό που πρέπει να αναλύσουμε. Είναι αυτή η εικόνα που έχουν όλοι αυτοί οι μάγκες του δρόμου, που ξέρουν να ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να ξέρουν τι λένε. Είναι αυτή η ιδέα που επικρατεί ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε οι πιο άχρηστοι οδηγοί του κόσμου !
Γιατί είμαστε άχρηστες ;
Γιατί δεν τρέχουμε, γιατί κοιτάμε πολλές φόρες στο σταυροδρόμι ή γιατί ξέρουμε τα σήματα και τους νομούς της οδικής κυκλοφορίας!

Δεν νομίζω ότι μονό κακοί οδηγοί είναι οι γυναίκες, γιατί υπάρχουν πιο κακοί άντρες οδηγοί, που δεν σέβονται τίποτα!
Για να τα βάλουμε στην σειρά. Ναι, υπάρχουν και γυναίκες αλλά , να με συγχωρέσουν οι άντρες μας εδώ μέσα , υπάρχουν περισσότεροι κακοί οδηγοί άντρες! Με κακή συμπεριφορά, νιώθουν ότι βασιλεύουν στο δρόμο, νιώθουν οι καλύτεροι του κόσμου! Θα ήταν καλό να σκεφτούν λίγο ώριμα και να σταματήσουν αυτά τα άντε κυρά μου στην κουζίνα σου…, γιατί στο δρόμο κυκλοφορούν πολλές Αγγελικές που ξέρουν να τους στριμώχνουν…, που ξέρουν να βάζουν στην θέση τους τέτοια μαγκάκια !
Επάνω τους κορίτσια !
Με αγάπη στην γυναίκα οδηγό!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://forum.erwta.gr
nikolis
Admin
Admin
nikolis

Άντρας

diafora sxolia
sxolia:
sxolia:
sxolia:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠεμ 10 Απρ 2008, 16:12

nikolis
Admin
Admin
nikolis

Άντρας

diafora sxolia
sxolia:
sxolia:
sxolia:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠεμ 10 Απρ 2008, 16:14

Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠαρ 11 Απρ 2008, 09:54

Και παρόλο που είμαστε τόσο χάλια πίσω απο το τιμόνι όπως λένε οι μισογύνιδες,
είναι στατιστικό γεγονός πως όλα τα τροχαία τα προκαλούν οι άντρες.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε εσείς να πλύνετε κανένα πιάτο ? Rolling Eyes
Αϊντε μπράβο.
nikolis
Admin
Admin
nikolis

Άντρας

diafora sxolia
sxolia:
sxolia:
sxolia:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠαρ 11 Απρ 2008, 10:28

emeis k piata na pleinoume k afto tha to kanoume kalytera apo esas oxi mises doulies pou kanete eseis,,,,,, 516668
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΠαρ 11 Απρ 2008, 10:51

Admin έγραψε:
emeis k piata na pleinoume k afto tha to kanoume kalytera apo esas oxi mises doulies pou kanete eseis,,,,,,

είπες τίποτα μικρέ? Rolling Eyes Rolling Eyes
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΚυρ 04 Μάης 2008, 09:44

prosoxh kindynos
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΚυρ 04 Μάης 2008, 16:14

haris70 έγραψε:
prosoxh kindynos

:shock: :shock:
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΣαβ 10 Μάης 2008, 13:18

katerinaki έγραψε:

Αϊντε μπράβο.
πολύ σωστά σύμφωνο μαζί σου οδηγάω από 18 x και μπορώ να πω πως οδηγό καλύτερα από έναν άντρα που από τι μαγια του τρέμει όλο το αμάξι και νομίζει πως οδηγάει άντε αποκεί που όλο να βρίζετε ξέρετε ,αυτο ναι το κάνετε καλά afro Razz
nikolis
Admin
Admin
nikolis

Άντρας

diafora sxolia
sxolia:
sxolia:
sxolia:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΣαβ 10 Μάης 2008, 13:26

oso k na sumfoneis ta video apodiknioun to antitheto xixixixixixixi
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΣαβ 10 Μάης 2008, 13:39

ok και εδώ τα λέει όλα το video χάχα
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΣαβ 10 Μάης 2008, 17:40

AnEmOs έγραψε:
katerinaki έγραψε:

Αϊντε μπράβο.
πολύ σωστά σύμφωνο μαζί σου οδηγάω από 18 x και μπορώ να πω πως οδηγό καλύτερα από έναν άντρα που από τι μαγια του τρέμει όλο το αμάξι και νομίζει πως οδηγάει άντε αποκεί που όλο να βρίζετε ξέρετε ,αυτο ναι το κάνετε καλά afro Razz

επιτέλους!!
βρήκα σύμμαχο!! 516668 516668
Επισκέπτ
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όταν μια γυναίκα οδηγεί   Όταν μια γυναίκα οδηγεί I_icon_minitimeΚυρ 11 Μάης 2008, 17:18

otan apokthsoume paidia tha mathoume na odhgoume lol!

Όταν μια γυναίκα οδηγεί
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ-
Μετάβαση σε: