| Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Δευ 31 Μαρ 2008, 13:58 | |
| Αυτό το thread έπρεπε να είχε ανοίξει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του forum. Ας κάνω εγώ την αρχή Nickname: Katerinaki πραγματικό όνομα: Κατερίνα Είμαι από την Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέροντα.... μμμμ ,,,, Περίεργο... ... ... ... θα το σκεφτώ και τα λέμε Λατρεύω τη θάλασσα και τα ταξίδια. Σειρά σας... |
|
| |
nikolis Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 4978 Ηλικία : 355 περιοχη : trikala Registration date : 21/10/2007
diafora sxolia sxolia: sxolia: sxolia:
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Δευ 31 Μαρ 2008, 14:32 | |
| logo paraleipsis den anoixtike auto to thread alla efxaristo polu tin katerina pou voitha dinamika sto foroum kai to anoikse nickname admin (diaxeiristis tou forum) to onoma mou nikos perioxi trikala ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ endiaferonata arketa xompi mousiki taksidia internet ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ......? ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ TO ΠΑΙΖΟΥΝ.... ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ MOY AΡΕΣΟΥΝ Τ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. afta ta oliga pros to paron kai ena megalo efxaristo se olous tous xristes tou forum ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikos στις Παρ 27 Ιουν 2008, 09:35, 5 φορές συνολικά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 08 Απρ 2008, 21:22 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 08 Απρ 2008, 21:27 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. NICK NAME:SPIRIT....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ. ΚΑΤΑΓΩΓΗ¨ΚΡΗΤΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ..ΜΟΥΣΙΚΗ,ΧΟΡΟΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ(ΟΣΟ ΜΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ), ΔΙΑΒΑΣΜΑ,CHAT,ΘΑΛΑΣΣΑ. |
|
| |
skouliki
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 48 περιοχη : Athens Registration date : 08/04/2008
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 08 Απρ 2008, 23:00 | |
| αλοχα σκουλικι απο αθηνα καταγωγη ιταλια | |
|
| |
nikolis Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 4978 Ηλικία : 355 περιοχη : trikala Registration date : 21/10/2007
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 08 Απρ 2008, 23:04 | |
| σκουλικι κ εγω χαρηκα που μπηκες εδω καλως ηρθες στην παρεα μας δωρα | |
|
| |
skouliki
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 48 περιοχη : Athens Registration date : 08/04/2008
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 08 Απρ 2008, 23:07 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Παρ 11 Απρ 2008, 20:23 | |
| Kalhspera
Nick name: Haris70
Real name: Dimitris
Perioxh: 3kala Endiaferonta: Music - travels - internet - cars - moto |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Σαβ 10 Μάης 2008, 00:41 | |
| Nick name: AnEmOs Real name: βαλεντίνα Perioxh: germany καλός σας βρήκα |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Κυρ 11 Μάης 2008, 08:55 | |
| |
|
| |
tzoufaki Super memper Greek love
Αριθμός μηνυμάτων : 719 Ηλικία : 43 περιοχη : germany Registration date : 10/05/2008
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Κυρ 11 Μάης 2008, 18:46 | |
| na sistitho kai ego me ti seira mou Nick name: kouzoulo Onoma: maria katagogi mou einai apo thessaloniki, genithika megalosa sti germania opou ekskoloutho na meno kiolas edo stin ksenitia.. endiaferonta: poli poli mousiki, maresoun ta taksidia, i boltes ekso sti fisi... KAla to inetrnet den to bazo opos blepete otan boro 24 ores to 24oro sindemeni eime axxaxaxaxaxxa auta jia tin wra ) | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τρι 13 Μάης 2008, 08:48 | |
| καλώς ήρθες Μαρία |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τετ 28 Μάης 2008, 18:02 | |
| Καλησπερα κι απο μενα.Ειμαι το paoki72 και ονομαζομαι Δημητρης.Ειμαι απο το Πολυχρονο Χαλκιδικης και ασχολουμαι με τα καναρινια μου και την αγαπημενη μου ομαδα τον ΠΑΟΚ! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Παρ 08 Αυγ 2008, 16:05 | |
| kalispera k apo mena ... xairome pou ir8a konta sas k elpizo na ta perasoume kala....... Liana apo Drama.... |
|
| |
nikolis Admin
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Παρ 08 Αυγ 2008, 20:00 | |
| καλως μας ηρθες λιανα και εμεις πιστευουμε να σου αρεσει εδω και να σε βλεπουμε στην παρεα μας | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Δευ 11 Αυγ 2008, 08:03 | |
| Καλως Ορισες στην παρεα μας Σου ευχομαι καλα posts ... |
|
| |
P@ntelis
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ηλικία : 56 περιοχη : ΑΘΗΝΑ Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Τετ 03 Σεπ 2008, 02:34 | |
| Γεια σας παιδιά Καλός σας βρήκα ήρθα για να καθαρίσω ! Κάνω καλή δουλειά όπως και στο μαγαζάκι μου ! Θα τα ξαναπούμε | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Πεμ 04 Σεπ 2008, 00:40 | |
| Kαλώς όρισες P@ntelis |
|
| |
nikolis Admin
| Θέμα: Απ: Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... Πεμ 04 Σεπ 2008, 20:11 | |
| κσλως μας ηρθες P@ntelis να περασεις υπεροχα μαζι μας αν θελεις εχει βρε και κατι ακομη ετσι θα σε αφησουμε | |
|
| |
| Γνωριμία μελών...Ποιοί είμαστε...που βαδίζουμε... | |
|